zo 21 jun. | Yoga Jyoti

Wereld Yoga Dag

Op zondag 21 juni 2020 is het Wereld Yoga Dag. Op deze dag organiseert Yoga Jyoti een 1,5 uur durend Yoga & Soundbath programma.
Registratie is gesloten
Wereld Yoga Dag

Tijd en locatie

21 jun. 2020 10:30 – 12:00
Yoga Jyoti, de "Vleermuizentoren Tricht"

Over het evenement

Op zondag 21 juni 2020 is het Wereld Yoga Dag.

Yoga Jyoti organiseert op deze zondag een 1,5 uur durend Yoga & Soundbath programma geschikt voor alle niveau's. Het programma zal plaatsvinden in de buitenlucht in de fruittuin, aangrenzend aan het woonadres van Yogini Jyoti. Een heerlijke tuin in een geweldige ruime omgeving. 

Dit betekend dat er is meer dan genoeg ruimte is om ons aan de regels te houden die gelden voor een buitenles. Er bestond eerst wat verwarring over de maximale hoeveelheid mensen voor buitensport. Sommigen dachten 10 maximaal, maar na overleg met de gemeente en de Rijksoverheid blijkt dat er geen limiet bestaat, zolang we de geldende regels volgen. Vanzelfsprekend zijn er een aantal gedesinfecteerde matjes beschikbaar, maar nog fijner is het als je een eigen matje mee neemt. 

Het programma start stipt om 10:30 uur en wordt afgesloten om 12:00 uur.

Vanaf 10:00 uur ben je van harte welkom om je matje neer te komen leggen en in rust te genieten van de tuin en haar geluiden.

Parkeerruimte is er voldoende. Ga naar Google en tik hier in "Vleermuizentoren Tricht". De parkeerplaats grenst aan de Fruittuin.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Wereld Yoga Dag 2020
    €10
    €10
    Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement